.

.

.

Bel ons voor een gratis consult

Veelgestelde Vragen

Ja dat klopt! Begin januari 2019 hebben alle bedrijven via eLoket een melding gekregen en sinds 1 juli 2019 is het verplicht om een rapportage in te dienen bij de overheid voor bedrijven die meer dan 50.000 kWh stroom en/of 25.000 m³ gas verbruiken op een jaar basis. In deze rapportage geeft u aan waarom u zoveel verbruikt en of u elke energiebesparings maatregel heeft getroffen om minder te kunnen verbruiken. Dit heeft weer te maken met het klimaat akkoord waar Nederland als EU-lidstaat aan zich moet houden.

Wij van RMB kunnen voor u dit heel snel in orde maken en ervoor zorgen dat u met 100% zekerheid weet waar u aan toe bent. En door middel van onze EML-Certificaat heeft u 4 jaar de tijd om op uw eigen tempo de maatregelen recht te trekken zonder hoge dwangsommen en/of vervelende sancties van uw gemeente of omgevingsdienst. Raadpleeg gratis onze consultants voor meer info.

Tegenover onze concurrenten kunnen wij de beste service aanbieden en tegelijkertijd de kosten laag houden. Vandaar dat de Inspectie + EML-Certificaat maar slechts €699,- excl. BTW bedraagt waarmee voor 4 jaar bent beschermt tegen hoge dwangsommen en/of vervelende sancties. U heeft 1 week de tijd om de betaling te voldoen en in de meeste gevallen kunnen wij ervoor zorgen dat u de gehele bedrag terugkrijgt of anders een gedeelte hiervan. Samen met de Inspecteur kijkt u hiervoor naar de juiste terugverdien model.

Na de inspectie krijgt u van ons een EML-Certificaat waarmee u voor 4 jaar bent beschermt tegen de hoge sancties van uw gemeente of omgevingsdienst. Ook kunt u hiermee op uw eigen tempo de aanpassing maken die vereist zijn door RVO.

Wij kunnen de inspecteur al in 2 á 3 dagen langs sturen op locatie. Liever een specifieke datum en tijd afspreken? Geen probleem, alles is mogelijk! Geef het door aan uw consultant en dan kijkt hij/zij voor u naar de mogelijkheden.

Goede vraag!

In principe veranderd er niks aan onze service. Alleen in dit geval bent u verplicht om per filiaal een rapportage in te dienen bij RVO indien dit filiaal ook aan de norm voldoet. Ook krijgt u voor elke filiaal een aparte EML-Certificaat met alle bijkomende voordelen. Vraag onze consultant voor meer informatie.

Laat ons u ontzorgen!

Want wij weten als geen ander dat tijd voor u als ondernemer erg kostbaar is. Daarom nemen wij het hele proces van u over van begin tot eind, zodat u uw tijd kan besteden aan de dingen die er echt toedoen. 

Wij van RMB staan tot uw dienst!