Over ons

Bel voor een gratis consult

Wie zijn wij..

Regionaal Milieubeheer is in 2015 gestart met het verstrekken van milieukundige adviezen aan gemeenten, provincies, omgevingsdiensten, architectenbureaus, projectontwikkelaars en aannemers. Inmiddels hebben we een stevige plaats weten te verwerven voor de bedrijfsleven in Nederland, zodat we u kunnen voorzien van de beste services die er in aanbod is.

Regionaal Milieubeheer, Informatieplicht Energiebesparing, EML, RVO, Inspectie, Adviseur Bodem, Rapportage, EED Energie Audit, Wetswijziging, Bouwbesluit 2012, Service Loket, Milieuwet- en regelgeving, Energielabel C, Zorgplicht Energiebesparing, Ontzorgen, Top Service, EML-certificaat, 4 jaar, subsidies, Fiscale aspecten, EIA, MIA en Vamil

Wat is Informatieplicht energiebesparing?

Verbruikt uw bedrijf of instelling (Wet milieubeheer-inrichting) per jaar vanaf 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m³ aardgas(equivalent)? Dan bent u op grond van het Activiteitenbesluit milieubeheer verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen met een terugverdientijd van 5 jaar of minder. Dit is de energiebesparingsplicht.

Klik op de knop hieronder voor meer info.

Onze resultaten spreken voor zich..

Tevreden bedrijven
0 +
Jaar Ervaring
0 +
Succesvolle Inspecties
0

Ontzorgen

Door de veranderde markt is het nieuwe denken en innovatie belangrijk. De kracht van Regionaal Milieubeheer is om met een team van eigen ervaren specialisten, eventueel aangevuld met een uitgebreid netwerk van deskundigen voor kortere of langere termijn uw probleem op te lossen. Ontzorgen is onze hoofdtaak. Daarnaast hecht Regionaal Milieubeheer veel waarde aan snelheid, planning en betrouwbaarheid.

Onze mensen hebben een sterke mate van flexibiliteit, creativiteit en innovatieve gedrevenheid. Hiervan profiteren zowel onze klanten als onze eigen organisatie.

Regionaal Milieubeheer verzorgt uw complete project, van de initiatieffase tot de daadwerkelijke oplevering. Door het inzetten van de juiste mensen en middelen, kunnen wij u als opdrachtgever optimaal begeleiden. Dit realiseren wij door een multidisciplinaire aanpak, vakkennis en oplossingsgerichte werkwijze.

Kwaliteit

Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn uitgangspunten om de opdrachtgever op de juiste wijze van dienst te zijn. Regionaal Milieubeheer maakt uw project tot een succes en waarborgt de kwaliteit door kennis, praktijkervaring, flexibele instelling en verstand van zaken van het gehele proces. 

Door oplossingen te creëren, met de juiste prijs/kwaliteit verhouding, besparen wij kosten voor u als opdrachtgever.

Regionaal Milieubeheer onderscheidt zich zowel in de kwaliteit van de geleverde diensten als ook in de compleetheid van het dienstenpakket.

Wij zijn uw betrokken partner. Ontzorgen van onze cliënten staat centraal en de vooraf opgestelde doelstellingen worden probleemloos gerealiseerd, dit is waar Regionaal Milieubeheer voor staat.