Kom bij ons werken!

Beller is altijd sneller!
VACATURE

Adviseur Bodem

Ter versterking van ons team zoeken wij naar een ambitieuze adviseur bodem (medior/senior). Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. In de positie van adviseur bodem adviseer je opdrachtgevers en overheden over (complexe) bodemvraagstukken. Je vervult een cruciale rol in het leiden van projecten. Je bent in staat om integrale oplossingen aan te dragen. Je onderhoudt nauw contact met opdrachtgevers en speelt een actieve rol in het verder uitbouwen van klantcontacten. Kortom: de verwachting is dat jouw inhoudelijk werk, leidt tot nieuw werk. Je stelt offertes, kostenramingen en saneringsvoorstellen op en maakt plannen van aanpak, risicoanalyses en rapportages. Je vertaalt namens onze opdrachtgever de wensen van de klant naar een passend aanbod. Met jouw talent zie je mogelijkheden en weet je nieuwe te creëren.

Functie-eisen

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze functie in aanmerking te komen voldoet je aan de volgende eisen:

  • Een afgeronde hbo-opleiding is een pré
  • Tenminste 3 jaar werkervaring in het adviseren van bedrijven en overheden over bodemvraagstukken
  • Aantoonbaar sterk in het onderhouden van klantcontacten
  • Creativiteit, je bent gedreven en grensverleggend
  • Competenties om een verbindende rol te vervullen tussen verschillende werkvelden en teams
  • Talent voor netwerken, het bezit van een eigen klantennetwerk is een pré
  • Stressbestendig en betrouwbaar
  • Sociaal en communicatief vaardig
  • Rijbewijs B
Aanbod
Bij Regionaal Milieubeheer geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Wij bieden een uitstekende werkomgeving waarbinnen je als bodemadviseur werkt aan uitdagende projecten. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn tenminste marktconform en worden in overleg met jou bepaald.
 
Informatie
Wil je meer informatie over deze functie binnen Milieu adviesbureau Regionaal Milieubeheer, neem dan contact op met Dennis Verhoeven